III. Kerekasztal és ötletbörze a tiszta Tiszáért

2018. október 18-án kerekasztalt tartottak a PET Kupa szervezői, ezúttal a kárpátaljai Visk település Városházán. Írta: oroszjulia 2018-10-24

2018. október 18-án kerekasztalt tartottak a PET Kupa szervezői, ezúttal a kárpátaljai Visk település Városházán. A Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatásának köszönhető rendezvény célja, hogy ukrán és magyar szakmapolitikai döntéshozók, vízügyi és hulladékgazdálkodási hatóságok, KSZGYSZ tagvállalatok, környezetvédelmi laborok, kutatók, környezet-, és természetvédelmi civil szervezetek, érintett államigazgatási szervek tudjanak kötetlenül tanácskozni és ötletelni a megoldásokon és a jövőbeni együttműködési lehetőségeken.

A megbeszélésen a PAPILIO– Természet- és Környezetvédelmi Egyesület munkatársai is aktívan résztvettek. Az egyesület elnöke előadást tartott Kárpátalja természeti kincseiről, védett fajairól.

Bővebben a megvalósult programról lásd: