Jelentkezz!

Írta: szanyiszabolcs 2016-11-01

Ha Ön úgy érzi, hogy azonosulni tud az ügyünkkel és szeretne tenni a céljaink megvalósításáért akkor jelentkezzen EGYESÜLETI tagságra.

Ha szeretne részt venni a programjaink szervezésében és lebonyolításában, akkor jelentkezzen ÖNKÉNTESNEK.

Ha szeretne hozzájárulni egyesületünk infrastrukturális és eszközfejlesztéséhez, vagy a programok lebonyolításához szükséges anyagi háttér megteremtéséhez, akkor jelentkezzen TÁMOGATÓ/PÁRTOLÓ tagságra.

Ha DIÁK vagy és szeretnél csatlakozni, akkor jelezd felénk, legyél egy vidám csapat tagja.

Ha Ön TANÁR és úgy érzi, hogy szívesen elindítana egy egy ismeretterjesztő szakkört az Ön intézményi bázisán, akkor keressen minket bizalommal. Lehetőségeinkhez mérten megpróbáljuk támogatni az ügyet.

Ha DIÁK vagy és szereted a természetet vagy érdekel a kutatómunka, ha szeretnél indulni helyi vagy nemzetközi versenyeken/vetélkedőkön, akkor keress minket bizalommal, lehetőségeinkhez mérten segítünk.

Ha EGYETEMI/FŐISKOLAI HALLGATÓ vagy és még nem tudod miről írd a szakdolgozatod/diplomamunkád, vagy egyszerűen csak érdekel a kutatómunka és szeretnél hozzájárulni Kárpátalja természeti értékeinek felkutatásához, esetleg szeretnél szakmai folyóiratokban publikálni és konferenciákon előadni, akkor keress minket bizalommal, számtalan érdekes témával állunk a rendelkezésedre.